31.01.2010 autor: admin

Prelaz Venere iz Vodolije u Ribe

Prelaz Venere iz Vodolije u Ribe

Venera će u februaru prolaziti kroz Vodoliju i Ribu. Pisala sam već o Veneri u Vodoliji i treba spomenuti da će ona izaći iz znaka Vodolije i ući u Ribe 12. februara. Dok bude boravila u Vodoliji ima će susret sa Neptunom, gde će doći do susreta bliskosti i mašte i osećanja i iluzija. Neptun će davati maštu i iluziju podstičući Veneru da isto izražava i prenosi kroz bliske odnose. Emocije i osećanja biće osetljiva, senzitivna sa dozom erotićnog nastupa. Venera će u ovom susretu biti podstaknuta da se kroz uživanja, zadovoljstvo i odnose gde traži bliskost i lepotu, potpuno sjedini i da pobegne od svojih ograničenja, a posebno onih koji se tiču materijalnih vrednosti. I, sve to u ambijentima društvenih zbivanja, grupama, udruženjima, klubovima i tamo gde će pronaći u grupi slična interesovanja.
12. februara Venera ulazi u Ribe kada će biti motivisana duhovnošću, inspiracijom i idealizmom, mada će joj raspoloženje biti ranjivo. Osećanja i emocije se izražavaju nežno, ljubazno, stidljivo, saosećajno i davanjem sebe nesebično. Bliski odnosi će biti motivisani romantičnim skladom, a ono sto ćete moći to je da idealizujete kako vaša osećanja tako i partnera. Što da ne? Šta je čovek bez sna?
Ono što vas može sprečiti da se predate ili da se dajete jeste bežanje i lutanje, jer ćete u svom idealizmu, tražiti nešto još bolje, još romantičnije i još nežnije. Možete lako zalutati. U Ribama je očekuje susret sa Jupiterom, gde će joj Jupiter podsticati veru u sebe i veru u druge, u voljeno biće, a emocije mogu biti rasplinute i široke u davanju. Venera će imati i povoljan aspekt, odnosno podršku od Plutona, a tada pristaje na davanje samo ako bude osetila dubinu i fatalnost, dakle dubinu emocija, dubinu bliskosti sa ciljem da zaroni u srž emocija i bit bliskog odnosa.

 


 

Ne očekujte u februaru od Venere strast ili da bude podstaknuta strašću, seksom, jer neće imati kontakt sa Marsom. Ne očekujte od Venere ni da sagleda bliskost i emotivni odnos iz realnog i stvranog ugla, ne samo zbog toga što će biti u Ribama, već zato što se neće povezati sa Saturnom. Poslednjih dana februara, Venera će se povezati sa Uranom i onda će biti motivisana promenom, uzbudjenjem i iznenadjenjem, a da bi mogla da sanja svoj san.

Talenti

Talenti Talenat je dar sa kojim se rađamo i on predstavlja jednu pasivnu silu. Zbog toga, postoje osobe koje nikada...

Pročitaj više

Kosmički položaj planeta

Kosmički položaj planeta Pod kosmičkim položajem planete podrazumevamo nekoliko astroloških faktora od kojih je najvažniji položaj planete u zodijačkom znaku. Naravno, ovde...

Pročitaj više

Kako zodijački znaci utiču na planete?

Kako zodijački znaci utiču na planete? * Planeta u zodijačkom znaku prima osobine i krakteristike datog znaka, ali istvoremeno i planeta određuje zodijački znak. *...

Pročitaj više