Škola astrologije

Od 1. oktobra 2013. godine počinje Škola Astrologije, koju ću vodti preko Live Streaminga. Podeljena je u dva dela. U prvom delu se uči Natalna astrologija, a u drugom delu se uči Prognostička astrologija ili tehnike prognoziranja. Prvi deo počinje od 1. oktobra 2013. godine i traje do početka juna 2014. (Natalna astrologija). Nakon ovog prvog dela učenik će biti osposobljen samostalno da tumači Natalnu kartu, ali bez prognostičkih tehnika. Oni učenici koji su zainteresovani za Prognostičku astrologiju mogu nastaviti sa školom. Drugi deo , koji obuhvata tehnike prognoziranja, počinje u septembru 2014. godine sa zimskom pauzom od mesec dana i traje do maja 2015. godine. Nakon ovoga učenik će biti oposobiljen samostalno da tumači natalnu kartu, koja uključuje znanje iz Natalne astrologije i Prognostičke astrologije.

 

Škola astrologije je podeljena u dva dela:

 

- Natalna astrologija

- Prognostička astrologija

 

Za one koji žele da uče samo Prognostičku astrologiju ili tenike prognoziranja, škola počinje početkom oktobra 2013. godine i traje do juna 2014. godine. Postoji mogućnost da pohađate i kurs iz astrologije.

 

Kurs iz astrologije:

 

- Osnove natalne astrologije – uči se samo ono što je najosnovnije iz natalne astrologije, kurs traje 3 meseca.

Prednost video live streaminga je u tome što možete pratiti predavanja u bilo kojem delu sveta da se nalazite.

 

Što je live stream?

 

Live stream (streaming media ili internet streaming) je generički naziv za tehnologiju prijenosa „streaming audio“ i „streaming video“. Live stream označava prijem i istovremeno reproduciranje audio i video podataka putem računarske mreže, što znači da predavanja slušate u živo. Jednostavno, predavanje je „tog i tog dana“ u „toliko sati“ (biće prilagođeno za vreme koje učenicima najviše odgovara zbog različitih vremenskih zona), povezujete se na live streaming, ulazite u učionicu i slušate predavanje.

Sve detaljne informacije, kao i program ili lekcije škole i kurseva, možete dobiti lično od mene.

 

Kontakt:

Mail: jelenasvojvodic@gmail.com

Telefon: +381 63 777 50 16

Jelena Studen Vojvodić