O meni

 

 

Astrologija me je zainteresovala kasnih 80-tih godina, tako da sam 90-tih godina pohađala tadašnju školu astrologije „Astro Lab“, koju je vodio Aleksandar Imširagić, a kasnije i njegov Astrološki institut „Johan Kepler“ u kojem dobijam sertifikat za natalnu astrologiju. Željna još većeg znanja, nastavljam da svoje astrološko znanje usavršavam kod poznatog njujorškog astrologa Roberta Corra.

Rado za sebe kažem da ću uvek ostati učenik astrologije, jer je znanje iz astrologije neiscrpno, ali i pored toga vodim svoju školu astrologije „Astro-house“ o kojoj se možete detaljnije informisati na sajtu.

Svoje tekstove objavljujem u astrološkom časopisu Astrologos za koji pišem od 2007. godine. Pored natalne astrologije i njenog prognostičkog dela, posebna interesovanja imam u oblasti elekcione astrologije, astrologije odnosa, kao i horarne astrologije, a znanje iz ovih oblasti koristim u dugogodišnjem radu sa klijentima. Tekstove koje pišem i objavljujem možete pratiti na mom sajtu, kao i na FB stranici Astrologija Astro house. Pišem svoju prvu knjigu koja će nadam se uskoro biti završena i veliku podršku u svom radu imam od svoje porodice. Ono što bih vam poručila je da „ne možete promeniti nebo pod kojim ste rođeni, ali možete promeniti način na koji ga primate.“

Ovo je bilo sasvim dovoljno za pisanje i predstavljanje o sebi, jer kao što sam i rekla, „o meni neka govore drugi“, pa ću završiti svoje predstavljanje mojim omiljenim delom iz „Proroka“ od Halila Džubrana:

Vaša deca nisu vaša deca.
Ona su sinovi i kćeri žudnje žvota za samim sobom.
Oni nastaju preko vas, ali ne od vas,
I, iako su sa vama, ona vam ne pripadaju.
Možete im darovati svoju ljubav, ali ne i svoje misli,
Jer ona imaju misli sopstvene.
Možete im skućiti tela, ali ne i duše,
Jer duše njihove obitavaju u kući sutrašnjice,
Koju vi ne možete pohoditi, čak ni u snovima svojim.
Možete težiti da budete kao oni,
Ali ne pokušavajte da ih terate da oni budu kao vi.
Jer, život ne ide unazad, niti se zadržava u prošlosti.
Vi ste lukovi iz kojih se deca vaša poput živih strela odapinju napred.
Strelac vidi metu na stazi beskraja i On vas savija snagom svojom,
Kako bi strele Njegove letele hitro i daleko.
Neka vas ispuni sreća što vas
Strelac savija u ruci svojoj;
Jer, baš kao što voli strelu što leti,
On voli i postojani lu
k.